Няма продукти в тази категория.

Еднакви образи – това е много трогателна картинка, знак за участието на приятелките в най-важния ден за една жена. Но не всеки знае, че има определени рамки и изисквания относно външния вид на шаферките.

Шаферките не са просто гости на сватбата, а част от церемонията, прекрасно допълнение към булката, оттенъци на нейната красота. Сякаш това се подразбира, но на практика се оказва, че не всички булки и техните шаферки са запознати и затова допускат грешки.

Ако се подходи отрано и правилно към този въпрос, ще има наистина неповторими образи, които ще изглеждат ефектно не само за снимките и видеото от сватбата, а и ще подчертаят тематичната или цветовата идея на тържеството, като ще допълват хармонията на булката и младоженеца.

Каква трябва да бъде шаферската рокля?

Роклите за шаферки трябва да бъдат семпли, но изискани, трябва да се съчетават с роклята на булката, без да я засенчват, и да не излизат от тематиката на тържеството. Прекалено дълбокото деколте, късият подгъв, пищната пола на шаферската рокля не са подходящи за случая.

Най-традиционният вариант за шаферски рокли са роклите с еднаква кройка, материя и цвят. Ако булката не иска шаферките ѝ да са с еднакви рокли, предлагаме различни варианти както на самите модели, които предлагаме, така и на съвсем различни шаферски рокли, които обаче ще се хармонират страхотно!

При нас ще откриете широк избор от шаферски рокли, които ще можете да заявите по размер и да изработим за Вас персонално спрямо особеностите на фигурата на всяка една шаферка.

Когато избирате шаферски рокли за Вашите приятелки или самата Вие сте шаферка, която помага на булката в избора на рокля за нейните най-доверени дружки, трябва да не забравяте, че шаферките са важна част от сватбата. Те участват във всички събития и са до булката на сватбените снимки. Затова трябва да избирате внимателно роклите за шаферките.

Сватбеният етикет гласи, че роклите на шаферките трябва да са елегантни, с плитко деколте, направени от благородни материи. Разбира се, спрямо желанията на шаферките и булката тези правила могат да бъдат „заобиколени“ със стил и финес. Можем да Ви предложим шаферски рокли в най-различни цветове (праскова, мляко, мента, небесносиньо и т.н.), с дължина до коляното или малко по-къса или по-дълга. Най-разпространените стилове шаферски рокли са:

  • Класически стил рокля за шаферки – безпогрешен вариант. Сдържана кройка, дължината на роклята може да варира, висококачествени меки материи, минимум декорация;
  • Романтичен стил – скромни и едновременно с това очарователни рокли, лека материя и пастелни тонове, панделки и волани, които са изключително подходящи за млади дами;
  • Шаферски рокли в гръцки стил – прекрасно решение за сватба, която е едновременно женствена и абсолютно съвременна. Гръцките рокли от струящи материи с подхващане под бюста изглеждат страхотно на всяка фигура и са много удобни в топлите дни;
  • Модерен стил – за съвременна сватба са изключително подходящи оригиналните рокли бюстие за шаферки, роклите с многостепенни или асиметрични детайли в кройката и други нестандартни елементи;
  • Ретро стил – този стил днес е много популярен, затова е подходящ не само за тематична сватба. Роклите от 70-те години, вталени и сякаш нарисувани на хартия, са страшно секси и женствени, а заедно с подходящите аксесоари, прическа и грим, са перфектната компания на булчинската рокля.

Както стана ясно, важно при шаферските рокли е да имат еднаква концепция и да се съчетават хармонично една с друга и с роклята на булката. Те могат да са както абсолютно еднакви, така и малко да се различават по кройка, но материята и стилът трябва да са в синхрон.

Изберете модел шаферска рокля от Miredesign и се доверете на нашия професионализъм за изготвянето на рокля за всяка една от шаферките по размер и предвид особеностите на фигурата на всяка една от тях. При нас имате възможност да експериментирате, избирайки сами как да изглежда шаферската рокля, а ние ще Ви съдействаме в избора на подходящ плат, цвят, размер, кройка и всичко, от което имате нужда!