Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Повече информация може да намерите тук

Русалка

Булчинска рокля „Ивана“ - дръзка и модерна дизайнерска сватбена рокля, предназначена за една съвременна булка, от Мире Дизайн на хит цена!Това е булчинска рокля в силует „русалка“, с шлейф, с полу-корсет и с гол гръб от мрежа и флорална дантела с „tattoo” ефект. Същата дантела се спуска и по по..
580 лв.
Дълга булчинска рокля в силует „Русалка“ - сватбена рокля по поръчка от Мире Дизайн по Ваш размер и спрямо Вашия вкус, и то на добра цена!Горната част на тази сватбена рокля е изработена от ефектна комбинация на френска дантела и дантелени елементи за ръчно апликиране и е украсена с множество прозра..
530 лв.
Цяла булчинска рокля в силует „Русалка“ от Миредизайн за Вас - най-специалната жена на сватбата. Това е един уникален модел сватбена рокля на топ цена, с която ще изглеждате фино, ефектно и изключително стилно на своя сватбен ден!Горната част на сватбената рокля е изработена от боди тюл, дантелени а..
710 лв.
Цяла рокля в силует „Русалка“ в цвят off-white. Тази булчинска рокля е невероятно решение за Вашата бяла рокля в най-специалния за Вас ден! Ние от Миредизайн изработваме рокли по поръчка на достъпни цени от висококачествени материали, с много въображение и адаптивност към вкуса, желанията и предпочи..
480 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)