Парти рокли

Dust pink
120 лв.
Стилен гащеризон от дантела и жоржет, подходящ за всеки повод.Данни на модела от снимката на гащеризон "Dust pink":Височина : 170 cm.Бюст : 90 cm.Талия : 74 cm.Ханш : 98 cm.Размер : 38..
Miss Bond
145 лв.
Стилен гащеризон, подходящ за всеки празник.Данни на модела от снимката на гащеризон "Miss Bond":Височина : 170 cm.Бюст : 90 cm.Талия : 74 cm.Ханш : 98 cm.Размер : 38..
Виктоар
120 лв.
Практичен и стилен сет от пола и топ.Полата е изработена от фабрично плисиран плат, в силует "Молив", със силно повдигната талия.Топът е от черен жоржет, елегантно декориран по линията на деколтето с ..
Киара
120 лв.
Практичен и стилен сет от пола и топ.Полата е изработена от ефектен плат, представляващ раета от ресни и пайети, в силует "Молив", със силно повдигната талия.Топът е от розов сатениран плат. Сетът е п..
Мариела
120 лв.
Стилен гащеризон, с прав крачол и дантелена прозрачна горна част. Моделът е подходящ за всякакъв повод.Чудесно подчертава фигурата и придава усещане за шик, благодарение на луксозните, материи, от кой..
Мария
90 лв.
Елегантна коктейлна рокля в пудрено розово. Моделът е с А-образен силует, ефектно декориран с дантелени апликации.Визията е довършена от дискретно полу-ръкавче, изработено от солиран жоржет в същия ме..
Морган
210 лв.
Рокля от шифон, декорирана с ръчно нашити кристалчета.Модела е лек и непретенциозен, същевременно елегантен и подходящ както за парти, рожден ден, сватба и други поводи, изискващи по-официално облекло..
Парис
120 лв.
Стилен гащеризон, с прав крачол и дантелена прозрачна горна част. Моделът е подходящ за всякакъв повод. Чудесно подчертава фигурата и придава усещане за шик, благодарение на луксозните, материи, ..
120 лв.
145 лв.
120 лв.
120 лв.
120 лв.
90 лв.
210 лв.
120 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)