Парти рокли

Dust pink
120 лв.
Подробности за продукта: Стилен гащеризон от дантела и жоржет, подходящ за всеки повод.  Манекенката е висока 175см. и е със размери бюст 90 см., талия 69см., ханш 96см...
Miss Bond
145 лв.
Подробности за продукта: Стилен гащеризон, подходящ за всеки празник. Манекенката  е висока 175см. и е с размери гръдна 90см., талия 69 см., ханш 96 см. ..
Виктоар
120 лв.
Подробности за продукта: Практичен и стилен сет от пола и топ.Полата е изработена от фабрично плисиран плат, в силует молив, със силно повдигната талия.Топът е от черен жоржет, елегантно декорира..
Киара
120 лв.
Подробности за продукта Практичен и стилен сет от пола и топ.Полата е изработена от ефектен плат, представляващ раета от ресни и пайети, в силует молив, със силно повдигната талия. Топът..
Мариела
120 лв.
Подробности за продукта Стилен гащеризон, с прав крачол и дантелена прозрачна горна част. Моделът е подходящ за всякакъв повод.Чудесно подчертава фигурата и придава усещане за шик, благодарение..
Мария
90 лв.
Подробности за продукта Елегантна коктейлна рокля в пудрено розово. Моделът е с А образен силует, ефектно декориран с дантелени апликации. Визията е довършена от дискретно полу-ръкавче, изработ..
Морган
210 лв.
Подробности за продуктаЕлегантна рокля от шифон, декорирана с ръчно нашити кристалчета.Модела е лек и непретенциозен, същевременно елегантен и подходящ както за парти, рожден ден, сватба и други по..
Парис
120 лв.
Подробности за продукта Стилен гащеризон, с прав крачол и дантелена прозрачна горна част. Моделът е подходящ за всякакъв повод. Чудесно подчертава фигурата и придава усещане за шик, благодарени..
120 лв.
145 лв.
120 лв.
120 лв.
120 лв.
90 лв.
210 лв.
120 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)