Производител: Мире Дизайн
Код: 0035
Наличност: По поръчка

Ние изработваме всяка поръчка по индивидуален размер на клиента. За да направите поръчка е необходимо авансово плащане в размер на 50% от стойността на продукта. Остатъка се доплаща при получаването на готовия продукт.
430 лв.

Поръчката ще бъде изработена с Вашите размери. Моля въведете ги в посочените полета. При нужда от помощ погледнете "Вземане на размери".

Булченска рокля "Елин"

Дълга булчинска рокля в силует „Русалка“ - сватбена рокля по поръчка от Мире Дизайн по Ваш размер и спрямо Вашия вкус, и то на добра цена!

Горната част на тази сватбена рокля е изработена от ефектна комбинация на френска дантела и дантелени елементи за ръчно апликиране и е украсена с множество прозрачни пайети

Гърбът на роклята е отворен. По раменете ръчно са пришити актуални перца от марабу.

Полата на тази страхотна булчинска рокля е изработена от седем части, с шлейф, цип в средата на задната част и силиконова лента по подгъва.

Отделно предлагаме допълнителна пола от тюл от секция "Аксесоари".

Моделът на тази елегантна рокля търпи промени, за да отговори на Вашите виждания за страхотна сватбена рокля, затова не се колебайте да се свържете с нас за уточнения и консултация. Ние сме на Ваше разположение за всякакви въпроси и информация!

Данни на модела от снимката на рокля "Елин":

  • Височина: 170 cm
  • Бюст: 90 cm
  • Талия: 74 cm
  • Ханш: 98 cm
  • Размер: 38
Свързани продукти