Елегантни рокли

A freak of nature
430 лв.
Подробности за продукта: Цяла рокля, в свободен силует.Горната част на роклята е корсет с вградени чашки, изработен от матиран луксозен сатен, ръчно декориран с дантела и чешки кристали.Полата ..
Black nebula
460 лв.
Подробности за продукта: Цяла рокля в силует „принцеса“.Горната част на модела е изработена от боди тюл и ръчно нашита с дантелени апликации, перли и пайети. Има вградена чашка.Полата е от някол..
Blue swan
440 лв.
Подробности за продукта: Цяла рокля в силует „Русалка“.Горната част на роклята е корсетна с вградени чашки и ефектно оформено дълбоко деколте.Полата на роклята е от седем части,подгъва е обрабо..
Candy wild wind
330 лв.
Подробности за продукта: Къса закачлива рокля, изработена от матирана органза. Горната част е с В-образно деколте вградени чашки, гръб изрязан по форма. Полата е с дължина 45см. от талията. Рок..
Cold red fire
480 лв.
Подробности за продукта: Цяла рокля в силует „Принцеса“.Горната част на роклята е корсет, с вградени чашки,изработен от луксозен матиран сатен, изцяло покрит с кордонирана дантела. По дантелата..
Dark in my soul
380 лв.
Подробности за продукта: Елегантна цяла рокля в силует „Русалка“. Горната част на модела е подплатена с телесен луксозен сатен и е покрита с 3D дантела, декорирана с паети и перли. Гърбът е из..
Divine elements
460 лв.
Подробности за продукта: Елегантна цяла рокля от жоржетен шифон, декорирана ръчно с луксозни дантелени апликации в пастелни тонове.Горната част на роклята е с вградена чашка. Гърба е изработен ..
Divine lilac
440 лв.
Подробности за продукта: Елегантна цяла рокля в гръцки стил. Горната част на роклята е корсетна с чашки. Полата е със сложна форма,тип прегърни ме. Материите са леки - шифон и тюл. Модела е ..
Dust pink
120 лв.
Подробности за продукта: Стилен гащеризон от дантела и жоржет, подходящ за всеки повод.  Манекенката е висока 175см. и е със размери бюст 90 см., талия 69см., ханш 96см...
Embers of life
480 лв.
Подробности за продукта: Цяла рокля в силует „Принцеса“.Горната част на роклята е с V-образно деколте, вградени чашки.Полата е разкроена, с цепка, многопластова.Цялата рокля е изработена от ефек..
460 лв.
440 лв.
330 лв.
480 лв.
380 лв.
460 лв.
440 лв.
120 лв.
480 лв.
Показани 1 от 10 | 36 (4 Страници)