Производител: Мире Дизайн
Код: 0033
Наличност: По поръчка

Ние изработваме всяка поръчка по индивидуален размер на клиента. За да направите поръчка е необходимо авансово плащане в размер на 50% от стойността на продукта. Остатъка се доплаща при получаването на готовия продукт.
520 лв.

Поръчката ще бъде изработена с Вашите размери. Моля въведете ги в посочените полета. При нужда от помощ погледнете "Вземане на размери".

Булчинска рокля "Мала"

Сватбена рокля в стил „Принцеса“. Елегантна и семпла дълга булчинска рокля на супер цена, изработена от висококачествен сатениран памук.

Горната част на модела булчинска рокля е тип корсет с вградени чашки и цип на гърба. Декориран е с фигурални дантелени елементи от дантела, ръчно нашити с малки кристалчета. Декорацията преминава в елегантни презрамки.

Полата е клоширана с дълбоки плохи за разкош. Декорирана е с фигурални дантелени елементи, ръчно нашити с малки кристалчета. Подгъвът е обработен със силиконова лента.

Моделът на снимката е с допълнителна фуста с обръчи, която може да се маха и слага. Не е включена към цената на тази булчинска рокля.

Ние от Миредизайн обръщаме внимание на всеки детайл при ушиването на моделите булчински, бални и други рокли по Ваша поръчка, затова сме отворени за допълнителни идеи и промени от Ваша страна. Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация!

Данни на модела от снимката на рокля "Мала":

  • Височина: 170 cm
  • Бюст: 90 cm
  • Талия: 74 cm
  • Ханш: 98 cm
  • Размер: 38