Булченски

Angel wings
510 лв.
Подробности за продукта: Цяла рокля в силует „Принцеса“.Горната част на роклята е изработена от боди тюл и ръчно нашита френска кордонирана дантела. По раменете е декорирана с перца от марабу.П..
Embers of life
480 лв.
Подробности за продукта: Цяла рокля в силует „Принцеса“.Горната част на роклята е с V-образно деколте, вградени чашки.Полата е разкроена, с цепка, многопластова.Цялата рокля е изработена от ефек..
Primroses
510 лв.
Подробности за продукта: Цяла рокля в силует „Принцеса“.Горната чат на роклята е корсетна с вградени чашки и дълбоко веобразно деколкте.Полата е разкроена,изградена е от една основна плътна пол..
Ансел
520 лв.
Подробности за продуктаЦяла рокля изработена от елегантна флорална дантела, изцяло нашита с мънички прозрачни паети и основа в актуалния за сезона цвят капучино.Горната част на роклята е корсетна с..
Елида
460 лв.
Подробности за продуктаГорната чат на роклята е ръчно апликирана върху мрежа в телесен цвят.Използвани са два вида луксозни дантели, като едната е с ефектен метализиран конец.Бюстието е с вградена ч..
Елин
430 лв.
Подробности за продуктаЦяла рокля в силует „Русалка“. Горната част е изработена от ефектна комбинация на френска дантела и дантелени елементи за ръчно апликиране и е украсена с множество прозрачни ..
Лизандра
480 лв.
Подробности за продуктаТози модел е един по–съвременен прочит на булчинската рокля  с мек цвят пудра в комбинация със луксозна 3D дантела в старо злато и розово злато.Роклята е лека, разчупена..
Маб
510 лв.
Подробности за продукта Цяла рокля в силует „Русалка“Горната част е изработена от боди тюл, дантелени апликации в цвят off-white, ръчно нашити с мънички стъклени мъниста. Модела е с вградени чаш..
Маев
260 лв.
Подробности за продукта Уникално и стилно предложение за булчински гащеризон.Моделът е изработен от ефектна 3D дантела, в цвят екрю с нашити прозрачни пайети и кристали.Горната част е с подплат..
Мала
520 лв.
Подробности за продуктаРокля в стил „Принцеса“Елегантна и семпла цяла рокля изработена от висококачествен сатениран памук.Горната част на модела е тип корсет ,с вградена чашка и цип на гърба. Декор..
510 лв.
480 лв.
510 лв.
520 лв.
460 лв.
430 лв.
510 лв.
260 лв.
520 лв.
Показани 1 от 10 | 14 (2 Страници)