Производител: Мире Дизайн
Код: 0034
Наличност: По поръчка

Ние изработваме всяка поръчка по индивидуален размер на клиента. За да направите поръчка е необходимо авансово плащане в размер на 50% от стойността на продукта. Остатъка се доплаща при получаването на готовия продукт.
520 лв.

Поръчката ще бъде изработена с Вашите размери. Моля въведете ги в посочените полета. При нужда от помощ погледнете "Вземане на размери".

Булчинска рокля "Ансел"

Цяла булчинска рокля, изработена от елегантна флорална дантела, изцяло нашита с мънички прозрачни пайети и основа в актуалния цвят капучино.

Горната част на тази сватбена рокля е корсетна, с вградени чашки и цип на гърба. Деколтето е украсено по борда с множество малки и по-големи кристалчета в прозрачни и златисти цветове.

Полата на тази дизайнерска булчинска рокля е от дантела, тип принцеса, с няколко дълбоки плохи. Обработена е по края със силиконова лента.

Роклята може да се носи със и без фуста с обръчи. На снимката булчинската рокля е с фуста (не е включена в цената).

Този модел булчинска рокля може да бъде променен по Ваш вкус и предпочитания. За повече информация и консултация се свържете с нас.

Ние от Miredesign се стремим да отговорим на желанията на своите клиенти и се съобразяваме изцяло с техните виждания за мечтаната сватбена рокля!

Данни на модела от снимката на рокля "Елида":

  • Височина: 170 cm
  • Бюст: 90 cm
  • Талия: 74 cm
  • Ханш: 98 cm
  • Размер: 38